ff
banner

Vi søger ny medarbejder til vores cykelafdeling.

Er du cykelmekaniker med sælgergen? Eller sælger med cykelmekanikergen?

Er du mekaniker med lyst til salg eller sælger med erfaring for opbygning og reparation af cykler er det selvfølgelig kun en fordel. 

For begge roller er det et must, at du har erfaring med faget og brænder for cykelsport og high end cykler. 

Vi sælger kvalitetscykler i alle prisklasser, og hos os vil du møde både motionister og elitesportsfolk. I Snowfun er kunden altid i centrum, og det er et must, at du er teamplayer, har et positivt sind og altid er indstillet på at finde den bedste løsning til behov og alle typer kunder. 

Vi forventer, at du tager ansvar i den daglige drift sammen med dine kollegaer, og du vil få stor mulighed for at påvirke udviklingen, indkøb og de tiltag vi løbende udbyder som f.eks. cykelrejser, cykelløb- og events. 

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil primært være salg samt opbygning og reparation af high-end cykler - race, mountainbike, gravel og el.  

I vintersæsonen vil der behov for, at du hjælper til i vores andre afdelinger, så en ekstra fordel, hvis du også står på ski, men ikke et krav! 


Om Snowfun
Snowfun er Danmarks eneste specialbutik af sin art indenfor 4 kerneområder: ski, løb, cykling og klinik, og vores motto er simpelt: Du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top - uanset hvilket niveau du er på. Vi går aldrig på kompromis. Kunden er altid i centrum og servicen er høj. Snowfun-teamet består af fagfolk med specialviden indenfor hver deres felt, som gør, at vi altid kan give den bedste vejledning indenfor alle de sportsgrene, vi repræsenterer. Med integrationen af Snowfun Klinik har vi mulighed for at give tværfaglig behandling af kunderne.


Vi kan tilbyde
Et job i en unik butik med søde og dygtige kollegaer, hvor vi har høj fokus på personlig trivsel og udvikling. 
God løn svarende til kvalifikationer, sundhedsforsikring og pensionsordning. 
Arbejdstid 37 timer/uge. 


Interesseret? 
Lyder det som noget for dig, så send en kort ansøgning til indehaver Jan Krøyer på mail:  jk@snowfun.dk

Ansættelse hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale.


_____________________________________________________________________________________


Har vi ikke nogen ledige stillinger, der matcher dine kvalifikationer, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontor@snowfun.dk


Vil du vide lidt mere om os, kan du tage et kig på nedenstående video, hvor et par af vores søde kollegaer fortæller lidt om, hvem vi er ↓


ledige stillinger