KLINIKPERSONALE

Overskrift
ny


FYSIOTERAPEUT OG OSTEOPAT STUD. - JEPPE CHRISTIANSEN

Jeppe er autoriseret fysioterapeut og MSc Osteopatstuderende. Den osteopatiske undersøgelse tilbyder et unikt syn på kroppen. Det primære formål er at finde årsagen til dine problemer og herefter korrigere dem. Vi undersøger hele perspektivet - led, muskler, ledbånd, bindevæv, organer og nerver.
Jeppe har specialiseret sig i idræts- og muskuloskeletale skader i hele bevægeapparatet på voksne såvel som børn og unge. Han kan derfor tilbyde en komplet behandling. Der benyttes også akupunktur og kinesiotaping i behandlingerne. 

Du kan booke tid hos Jeppe til fysioterapeutbehandlinger, ultralydscanning, træningsterapi, shockwave- og laserbehandlinger.


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Jeppe

FYSIOTERAPEUT OG OSTEOPAT STUD. - TUE KRAGH

Tue er autoriseret fysioterapeut og sidste års MSc Osteopatstuderende. Med 3 års erfaring indenfor genoptræning og 5 års erfaring på privatpraktiserende klinikker, tilbyder Tue en bred vifte af fysioterapeutisk behandling. For at opnå det bedste resultat, kombineres dette med den osteopatiske tilgang til kroppen, hvor denne ses som en helhed, og hvor alle relevante systemer gennemgåes for at finde årsagen til dine problemer. Derved opnår I i samarbejde det bedste resultat for dig som et individ.

Tue har særlig interesse i nakke og lænde ryggen, men  har speciale, erfaring og relevante kurser indenfor alle regioner af kroppen.

HALV PRIS PÅ FØRSTEGANGSKONSULTATION TIL OG MED AUGUST 2020. 


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Tue


FYSIOTERAPEUT OG SÅLESPECIALIST - JEANETTE SØRENSEN

Jeanette er autoriseret fysioterapeut og én af klinikkens sålespecialister. Hun har set mange forskellige komplekse problemstillinger og med hendes sundhedsfaglige baggrund, har hun god basis for at lave indlægssåler. Hun har flere års erfaring med træningsterapi og kan vejlede i øvelser som supplement til såler og behandling. Hun kan yderligere være behjælpelig med løbestilsanalyser samt laser – og shockwave behandling. 
Jeanette prioriterer i sin fritid at holde sig aktiv ved at gå i fitness og spille golf. 

Du kan booke tid hos Jeanette til ortopædiske indlægssåler, træningsterapi, shockwave- og laserbehandlinger.


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Jeanette


SÅLESPECIALIST - RANDY VAN NOORT 

Randy har flere års erfaring i fremstilling af såler og løbestilsanalyser. Som sålerspecialist har Randy set mange skader i branchen. Han har været på adskillige kurser hos forskellige fysioterapeuter og specialister. Med en solid oplæring hos Snow Fun er han en af de få, der kan kalde sig ekspert i vores sålesystem, som er det eneste i Scandinavien. Han kan også hjælpe dig med en løbestilsanalyse og med at finde nye løbesko til dig. Han kan desuden både give laser- og shockwavebehandling, hvis det er nødvendigt. Randy er selv meget aktiv og kan derfor relatere til rigtig mange forskellige slags skadestilstande og sportsgrene.

Du kan booke tid hos Randy til ortopædiske indlægssåler, shockwave- og laserbehandling.


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Randy


FYSIOTERAPEUT OG SÅLESPECIALIST - KATARINA W. KAMMANN

Katarina er autoriseret fysioterapeutbehandler samt sålespecialist hos Snow Fun. 

Formålet med både fysioterapibehandling og specialindlæg er at finde problemstillingen og derved ikke kun symptombehandle. Katarina har arbejdet med mange forskellige problematikker indenfor hos folk i alle aldre. Dette kan være alt fra lette kontorskader til sværere sportsskader, og alt det der ligger midt i mellem. 

Du kan booke tid hos Katarina til fysioterapeutbehandlinger, ortopædiske indlægssåler, ultralydscanning, træningsterapi, fysiurgisk massage, shockwave- og laserbehandlinger.  


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Katarina


SÅLESPECIALIST - ANDERS KONDRUP

Anders er uddannet fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut og akupunktør. Han har også klinik i København ved Parken, hvor han har behandlet i en årrække. Anders har undervist på massøruddannelsen, samt hans egen uddannelse. Behandlingerne går ud på at finde årsagen til problemerne og består af massage, manuel terapi, mobilisering, akupunktur og TENS behandlinger.

Du finder Anders i klinikken på udvalgte dage og kan booke ham til ortopædiske indlægssåler.


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Anders


BANDAGIST - STEFFEN P. SØRENSEN

Steffen er autoriseret bandagist/LEG og ortopædingeniør.
Han er trænet i at analysere kroppens bevægemønstre og således give en ortopædteknisk behandling. Behandlingen har til hensigt at give en højere livskvalitet i form af flere muligheder i dagligdagen, arbejdslivet og fritidens sportsaktiviteter. Igennem årene har Steffen fået en øget interesse for knæets skader og sygdomme - og har stor erfaring med behandlingen heraf, både for et højt funktionsniveau og bedre bevægelighed.

Du kan booke tid hos Steffen under fanen Bandagist i bookingsystemet.


BOOK TID I KLINIKKEN HER
Steffen