GAFFELSERVICE

Overskrift

En dedikeret mountainbikerytter ved hvor vigtigt det er at ens udstyr er i orden. Derfor tilbyder vi nu mulighed for bestilling af gaffelservice hos en af vores professionelle cykelmekanikere.

Om du skal til DM i mountainbike, eller du cykler i skoven tre gange om ugen, så er korrekt indstilling af cyklen og minimum 1 årligt service altafgørende for din cykels præstation og levetid. Et gaffelservice og eftersyn af cyklen er med til at øge komfort og ydeevne, reducere skadesrisiko og gøre cykeloplevelsen langt bedre.

Ved et gaffelservice går vores mekanikere grundigt til værks med din mountainbike. Vi starter med en grundig vask af gaffel, hvorefter gaffel eller dæmper adskilles og alle pakninger samt o-ringe udskiftes. Alt olie udskiftes og afslutteningsvis tester vi alle funktioner grundigt. For pro-ryttere anbefales det at få et service flere gange om året. 


Vi servicere følgende brands:

                  

ET GAFFELSERVICE INKLUDERER

  • Grundig vask af gaffel ved modtagelse

  • Grundig undersøgelse af styrke og stabilitet.

  • Gaffel eller dæmper adskilles og alle pakninger samt o-ringe udskiftes

  • Inspektion af inder og yder ben

  • Alt olie udskiftes og afsluttendevis tester vi alle funktioner grundigt

PRISER OG TILDSBESTILLING

Gaffelservice v. mekaniker fra kr. 1.200,-

Prisen kan variere alt efter model og type. Ring for tilbud.

Ring og bestil tid til gaffelservice på telefon 46354086 eller køb direkte på webshoppen nedenfor, så ringer vi dig op og aftaler en tid. Du kan også give et gaffelservice som gave, så sender vi et gavekort på mail, som du kan give væk.

- Den perfekte gave til sportsudøveren der har alt ! :)