FYSIOTERAPI & OSTEOPATI

Overskrift

UNDERSØGELSEN

Hos Snow Fun Klinik har vi både en fysioterapeuter og en osteopatstuderende i huset. Vi mener, at en god undersøgelse danner fundament for, om det er den rigtige behandling, du får. Til dine første behandling, bliver du udspurgt om din skade samt smerte. Vi stiller typisk spørgsmål som:

♦ Hvordan er de(n) opstået?

♦ Hvor længe har det stået på?

♦ Hvordan har smerterne udviklet sig siden starten?

♦ Hvad kan provokere dine smerter - eller gøre dem bedre?

Herudover kommer vi omkring medicinering, fordøjelsesproblemer, tidligere skader, anden behandling mm. Der dannes altså et fuldstændigt helhedsbillede af, hvorfor du har fået dine skader eller smerter.


BOOK TID I KLINIKKEN HER


Undersøgelsen

BEHANDLINGEN

Efterfølgende starter den manuelle undersøgelse. Denne vil danne grundlag for hvilken struktur, (muskel, ledbånd etc.) der giver dig smerterne. Den manuelle undersøgelse starter ofte med undersøgelse af bækkenet, lænden samt det viscerale system (organerne).

Bækkenet har utrolig meget at sige rent biomekanisk. Hvis dit bækken ikke bevæger sig som det skal, kan det medføre flere af følgende ting, såsom lænde- og rygsmerter, piriformissyndrom (Ischias-problematik), løber- og springerknæ, hyppige forstrækninger i lårmuskulaturen, skinnebensbetændelse samt stress og meget, meget mere ...

Formålet med undersøgelsen er, at finde ÅRSAGEN til dine problemer, så man undgår symptombehandling.


SE VORES ANDRE BEHANDLINGER HER


Behandlingen

KROPPEN SOM HELHED

I Snow Fun Klinik har vores fysioterapeuter og osteopatstuderende specialiseret sig indenfor kroppen som helhed, og hvordan den korrigeres, således at du bliver skades- og smertefri. Vi har mange års erfaring med sportsskader, hvad end det gælder fodbold, håndbold, triatlon eller andet.

For at behandle disse tilstande benytter vi avancerede mobiliseringer, manipulationer, akupunktur, kinesiotaping samt vejledning om kost for at optimere din behandling. Vi lægger stor vægt på patient-behandler forholdet.

TILSKUD TIL FYSIOTERAPI & OSTEOPATI

Nogle forsikringsselskaber yder tilskud til vores behandlinger. Find ud af om din behandling er dækket af din sundhedsforsikringen ved at klikke på linket nedenfor.


LÆS OM TILSKUD HER


Kroppen

HVAD ER OSTEOPATI

Osteopati tilbyder et unikt syn på kroppen, ved vurdering og manuel medicinsk behandling af kropsrelaterede problemstillinger.

Essensen er, at finde årsagen til dine smerter og eventuelt udelukke andre strukturelle problemstillinger, som skal behandles medicinsk eller ved indlægssåler.

Vi er interesseret i at finde ud af HVORFOR du har ondt, undgå symptombehandling og minimere risikoen for tilbagefald. Går du f.eks. og har ondt i albuen kan det skyldes noget i din skulder eller nakke, som skal behandles. Osteopati er bygget på fundamentale fag i fysioterapien såsom anatomi, fysiologi, biomekanik, patologi etc.


BOOK TID I KLINIKKEN HER


Osteopati

PRISER

V/FYSIOTERAPEUT & OSTEOPATSTUD. JEPPE CHRISTIANSEN

Førstegangskonsultation (ca. 60 min) 800 kr.
Førstegangskonsultation (kort varighed - 30 min) 550 kr.
Opfølgende behandling (ca. 30 min) 475 kr.


V/FYSIOTERAPEUT & OSTEOPATSTUD. TUE KRAGH

Førstegangskonsultation (ca. 60 min) 
HALV PRIS TIL OG MED AUGUST

650 kr.
325 kr.

Førstegangskonsultation (kort varighed - 30 min)

390 kr.

Opfølgende behandling (ca. 30 min) 420 kr.


V/FYSIOTERAPEUT KATARINA W. KAMMANN

Førstegangskonsultation (ca. 45 min)  450 kr.
Opfølgende behandling (ca. 30 min) 350 kr.Priser

TIDSBESTILLING

Hvis du er ny patient på klinikken skal du vælge førstegangskonsultation. Dette indebærer en grundig undersøgelse og tilrettelæggelse af dit behandlingsforløb. Efterfølgende behandlinger vil være af normal tid (30 min). 

OBS. Afbud skal ske senest 24 timer før på tlf: 92 92 51 05 eller kontakt@snowfunklinik.dk. Ellers opkræves fulde beløb.

SPØRGSMÅL

Ved yderligere spørgsmål vedrørende behandling eller tidsbestilling, kontakt butikken på tlf: 92 92 51 05 eller mail: kontakt@snowfunklinik.dk


BOOK TID I KLINIKKEN HER


Tidsbestilling