FIND DET RIGTIGE SMARTWATCH

Find det rigtige smartwatch

GarminSÅDAN FINDER DU DET HELT RIGTIGE

At vælge det helt rigtige pulsur kan være ret udfordrende. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet en guide og kategorisering, som gør det lettere at vælge et pulsur, det matcher dine behov.Garmin Forerunner 55TIL DIG, DER DYRKER FLERE FORSKELLIGE SPORTSGRENE

Garmin Foreunner
Garmin Forerunner 745 er til den seriøse atlet, der dyrker løb eller triathlon. Uret guider og vejleder dig til at præstere bedre og opnå dine resultater. Foreunner 245 Music er både til den seriøse løber og til dig, der gerne vil i gang, men har brug for musikalsk motivation og vejledning. Også i denne model finder du avancerede træningsfunktioner. I begge modeller er der indbygget musikafspiller, så du kan synkronisere din yndlingsmusik med dit ur. Garmin Forerunner 55 er det nyeste skud på stammen i en yderst prisvenlig klasse. Det er et premium ur til løb og multisport. Du finder mange af de samme funktioner, som i de andre to modeller. Her er musikafspiller dog ikke integreret.


GARMIN FORERUNNER

Garmin Fenix 7TIL DIG, DER IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS

Garmin Fenix 
Fenix 7-serien er det nyeste skud på stammen i Fenix familien. Her får du et overflødighedshorn af et løbeur med virkelig mange fede funktioner. Det er det smartwatsh fra Garmin med ubetinget flest deciderede løbefunktioner. Blandt de opgraderinger, du får med i Fenix 7 vs. Fenix 6 kan vi nævne længere batterilevetid, bedre solopladning, touchdisplay, måling af udholdenhed i realtid, ny og forbedret pulsmåler, visuel løbeberegner og meget meget mere.


Fenix S-modellerne er til de lidt smallere håndled, hvor Fenix 6/7 passer til en håndledsstørrelse større end S’eren. X-modellerne har den støreste urskive og passer derfor godt til større håndled. Saphhire-modellerne er ekstra robuste og med ridsefast safirglas. Med et Fenix Pro Solar får du et premium GPS-multisportsur med strøm fra solenergi med tempovejledning, håndledsbaseret pulsmåler, Pulse Ox, detaljerede kort, musik og meget mere. Med Power Glass-urglas med solopladning og brugertilpassede strømstyringstilstande kan dette smartwatch forblive tændt og klar i ugevis. I kort og navigationen finder du også pistekort.


Garmin Fenix

Garmin Venu 2 plusTIL DIG, DER VIL GIVE DIT VELBEFINDENDE ET KALD

Garmin Venu 2 plus
Her får du et fantastisk GPS-smartwatch med avancerede aktivitets- og helsefunktioner, så du nemt kan følge din træning og dit velbefindende. Når du parrer dit Venu 2 plus med en kompatibel smartphone, kan du både foretage og modtage opkald direkte på håndleddet. Skabt til dig på farten med Garmin Pay og brug af din parrede smartphones stemmeassistent. Sæt dine aktiviteter i et nyt gear med animerede træninger og mere end 25 indbyggede sportsapps.


GARMIN VENU 2 PLUS

Garmin EpixTIL DIG, DER VIL VÆRE KLAR PÅ ALLE DAGENS EPISKE UDFORDRINGER

Her er der virkelig tale om et episk førsteklasses smartwatsh til netop den sportsgren du ønsker. Du får indbyggede sports-apps, som passer til alle de måder, du er aktiv på. Du får Garmin Coach og et stort udvalg af præstationsmålinger. Med Epix får du episke sundheds- og wellnessmålinger døgnet rundt, større og forbedret satellitdækning med mere nøjagtige placeringer og en vild batterilevetid på helt op til 16 dage.


Garmin Epix

Garmin