Find de rigtige løbesko - til DIG!

Find de rigtige løbesko - til DIG!

Når du skal vælge løbesko, er der flere vigtige faktorer, der bør spille ind.

  • Hvilket behov har jeg? Træner du op til et maraton eller er det kortere løbeture?

  • Hvilket underlag løber jeg på? Det er vigtigt i forhold til den støddæmpning, du har behov for.

  • Hvilken løbestil har jeg? Er du i tvivl om din løbestil, så står vi klar til at hjælpe dig med en hurtig løbestilsanalyse i butikken, så du bliver klædt ordentlig på til løbetræningen. Bestil tid til løbestilsanalyse her.

  • Har jeg skader, problematikker eller gener? Det kan have betydning for valg af løbesko og om der måske er behov for et specialindlæg.


Det kan være en rigtig god ide med en ordentlig indlægssål. Den er med til at give bedre støddæmpning og yderligere stabilitet i dit løb. Indlægssåler eller specialindlæg skal selvfølgelig være tilpasset din fod. I klinikken laver vi anatomiske specialindlæg 100% tilpasset din fod og dens behov og eventuelle skader eller udfordringer.

Læs mere om vores indlægssåler her.Find løbesko herVi håber at dette har klædt dig ordentligt på, så du fremover får købt løbesko, som er ideelle for netop dig. Ved køb af løbesko i Snowfun er en løbestilsanalyse antid inkluderet.

Du er meget velkommen til at kigge efter din næste løbesko her 

Og du er mindst lige så velkommen til at besøge os i butikken. Så skal vi nok svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig i mål med de rigtige løbesko.