CYKLINGHos Snow Fun finder du et stort udvalg af cykler, cykeltøj og cykeludstyr. Vi har et bredt udvalg af cykeltyper, såsom racercykler, mountainbikes, cross/gravelcykler, citybikes, tricykler/enkelstart og elcykler. Så om du skal bruge en pro cykel til konkurrence, cykel til sportstræning eller blot som almindeligt transportmiddel, så har vi helt sikkert noget til dig. Hos os er kvaliteten i højsæde. Vi udbyder derfor cykelbrands som Trek, Cannondale, 3T og Pinarello. 

Snow Fun er Shimano Service Center & TREK Platinium dealer med uddannede og certificerede mekanikere. Vi har sidste nye Shimano teknologi. Din garanti for kvalitet og høj service!

Hvis du allerede har en cykel, kan du hos os få gjort den klar til sæsonen. Vi tilbyder en cykelklargøring, indeholdende blandt andet justeringer, rengøring, smøring og efterpolering, så din cykel kan stå klar til den kommende sæson. Læs mere om cykelklargøring her.

Når du har købt en cykel, er den korrekte indstilling afgørende for din komfort og præstation på cyklen, uanset om du skal konkurrere eller cykle på arbejde. Hvis cyklen er indstillet korrekt, mindskes risikoen for slid og unødige skader. Vi tilbyder et bikefit, hvor cyklen tilpasses til dig. Et bikefit inkluderer blandt andet en undersøgelse af din anatomi, bevægelighed, stabilitet og styrke samt en indstilling af cyklens klamper, sadelposition og styr. Læs mere om bikefit her.

I webshoppen og butikken finder du også et bredt udvalg af cykelbeklædning og tilbehør såsom cykelbriller, cykelhjelme, cykellygter, cykelhjul osv. Vi tilbyder brands som Assos, Oakley, GripGrab, Bontrager, Fusion m.fl. 

Har du spørgsmål til varerne eller ydelserne, er du velkommen til at kontakte os, eller komme ned i vores butik, hvor der også er mulighed for at teste varerne.